MogadorFabrique        Ceado

Achter het merk CEADO schuilt een jong, dynamisch bedrijf dat haar ideeën ten dienste stelt van de beste professionele barmannen en barista's, door het ontwerpen, produceren en verkopen van een breed scala van producten die hen helpen in hun dagelijks werk. Betrouwbaarheid, robuustheid, bruikbaarheid en veiligheid van het gebruik zijn alle typische kenmerken van CEADO producten, zoals juicers, blenders, ijs-brekers, koffiemolens. Hoewel het merk zelf jong is, biedt het meer dan een halve eeuw ervaring in de sector met een rijkdom aan technische kennis van haar medewerkers.

CEADO heeft zich inmiddels ontwikkeld tot marktleider vanwege haar baanbrekende innovaties op zowel technisch gebied als qua ontwerp. De apparaten zijn wereldwijd gecertificeerd, inclusief NSF en UL.

 

CEADO machines zijn innovatief en uniek. De CEADO slogan "Think strong, work better" is meer dan een filosofie. Dit is terug te vinden in ieder onderdeel van de apparatuur. Ieder onderdeel is namelijk ontworpen zonder compromissen en gemaakt om maximale prestaties te leveren. Dit leidt ertoe, dat het dagelijks gebruik van onze apparatuur zo eenvoudig mogelijk is gemaakt.

 

Nauwgezette aandacht is besteed aan het ontwerp om het afval tot een absoluut minimum te beperken. Dit geldt zelfs voor de productie van sap uit bladgroenten. Dankzij de pulp retainer is het verkregen sap helder hetgeen de smaak nog verder verbetert.  De dubbele toevoerkoker van onze juicers stuurt gedoseerd de groenten en fruit gedoseerd naar de centrifuge, waardoor een maximale opbrengst wordt gewaarborgd, zelfs van bladgroenten.

 

CEADO commerciële juicers, blenders en molens zijn allemaal handgemaakt in Venetië, Italië. MOGADOR FABRIQUE is sinds februari 2015 de distributeur voor Nederland/België en staat garant voor de verkoop, service en de levering van onderdelen voor alle CEADO apparatuur.

In vele landen heeft de verkoop van CEADO apparatuur zich stormachtig ontwikkeld, vanwege de hoge efficiency, betrouwbare en duurzame werking, het zeer lage geluidsniveau en de eenvoudige reiniging.

 

We nemen graag contact met u op om de CEADO apparatuur bij u te

demonstreren. We nemen dan direct contact met u op om samen met u de voor u meest geschikte producten te kiezen.